Štand.hr domaća je verzija megapopularnog Etsyja. Pogledali smo što se sve nudi

Hrvatske rukotvorine na jednom mjestu oduševit će zaljubljenike u unikatne poklone!

Ako nas je ičemu naučila 2020. onda je to važnosti snage kolektiva i lokalnih proizvoda. U trenutku kada su dostave iz cijelog svijeta zbog pandemije i otkazanih letova masovno kasnile mjesecima, a u trgovinama smo mogli kupovati samo domaće proizvode kao i hranu, svi smo u značajnoj mjeri spoznali važnost domaćih dizajnera i proizvođača, a čini se da se taj trend nastavlja i u ovoj godini.

Naime, zajednica hrvatskih kreativaca i rukotvoraca sada ima svoju novu online platformu koja se zove Štand.hr, a na kojoj možete razgledati, kao i kupiti, domaće doizajnerske komade keramike, obuće, odjeće, dodataka za dom i nakita. Ovaj koncept je zapravo domaća verzija svjetski popularnog Etsyja, a iako se ne može mjeriti s tim web shop divom, trenutno okuplja šačicu malih, ali inovativnih dizajnera iz Lijepe Naše koji se trude tržištu predstaviti svoje kreacije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Štand.hr (@stand.hrvatska)

Za sada je na platformi nekoliko brendova, a svaki ima svoj virtualni štand na kojem ih možete upoznati i nešto kupiti. Od makrame duga za zidove, visilica za cvijeće, neobičnih čajnika, pa sve do dizajnerskih balonera ili pak kožnih ruksaka – Štand.hr nudi obilje zanimljivih ručnih radova čijom kupnjom pomažete daljnji razvoj domaćeg dizajna.

Sve proizvode možete pronaći ovdje, a mi smo dosad izdvojili deset komada koji su nam zapeli za oko kao posebno zanimljivi.

Atelier Ceramic – 100 kuna
Carryall – Mono ruksak – 1490 kuna
Jewelry Istria – 170 kuna
Ogrlica za pse My Oh My – 170 kuna
Etno Mot baloner – 1735 kuna
Fantea makrame duga – 220 kuna
S Hakleraj torbica – 290 kuna
Atelier Ceramic – 150 kuna
Jewelry Istria set nakita – 270 kuna
Etno Mot jakna nosiva s dvije strane – 1070 kuna
Jolie domJolie biraŠtand.hr domaća je verzija megapopularnog Etsyja. Pogledali smo što se sve nudi

Joolz predstavlja svoja najnovija kolica inspirirana iskustvima tisuće roditelja

Joolz, svjetski najbrže rastući brand premium dječjih kolica, predstavio je najnoviju generaciju kolica - Joolz Hub2. Jedinstvena, kompaktna kolica koja besprijekorno kombiniraju najbolju udobnost...

Kako je jesensko izdanje stilske jednadžbe spojilo modu i umjetnost?

Upravo jedno takvo druženje održalo se ove subote u centru Zagreba u galeriji i aukcijskoj kući Artmark na edukacijskoj radionici odijevanja za žene Stilska Jednadžba koju organizira modna...

Facebook

99,687FanovaLajkaj