Predstavljena kampanja za kolekciju Simone Rocha x H&M

Simone Rocha i H&M predstavljaju kampanju za predstojeću kolekciju Simone Rocha x H&M. Snimio ju je Tyler Mitchell, u njegovom potpisu optimističnog stila, kampanja poziva ljude da zakorače u svijet Simone Rocha x H&M i iskuse osjećaj zajedništva, snažne ženstvenosti i bliskosti koji su osnova kolekcije.

Kampanja je priča o prijateljstvu, radosti i oda trenucima druženja i okupljanja. Poruka je to o nadi i radosti koja će se dogoditi kad se ponovno možemo sastati i okupiti kako bismo večerali, opustili se, nasmijali se, plesali.

Talenti predstavljeni u kampanji su dinamični pojedinci čijim se vještinama, izgledom i jedinstvenom ljepotom divi Rocha. Glumci Daisy Edgar-Jones i Micheal Ward,  zvijezde u usponu, pojavljuju se uz glavnu plesačicu kraljevskog baleta Francescu Hayward, umjetnicu Faye Wei Wei, zadivljujuće modele Mouchette Bell i Aramish Mangi te glazbenicu Kelsey Lu – koja je napravila i soundtrack za film kampanje. Modeli, često prisutni u Rochinom svijetu -Tess McMillan i sestre Adwoa Aboah i Kesewa Aboah, prva aktivistica i model, a druga umjetnica i model.

Kampanja je snimljena u povijesnoj kući i vrtovima Great Dixter u Northiamu, istočni Sussex, Engleska, i prikazuje slijedove obroka i rituale koji dolaze s uživanjem u hrani i slobodnom vremenu; priprema i planiranje, pranje i postavljanje stolova, prezentacija svježih proizvoda, opuštanje.

Kampanja je rađena uz pomoć brojnih Rochinih dugogodišnjih suradnika; stilist Robbie Spencer, vizažist Thomas De Kluyver i frizerka Cyndia Harvey.

“Htjela sam da kampanja uhvati i duh i zajednicu glumačke ekipe i da istraže odnose između prijatelja, prirode, obitelji i ženstvenosti. Stvarajući nešto prirodno, zaigrano i poetično u prekrasnom Great Dixteru. ” – Simone Rocha.

ModaModa vijestiPredstavljena kampanja za kolekciju Simone Rocha x H&M

Preslatki kratkonogi psići korgiji dobili su svoj kafić u Barceloni!

Barcelona je mnogima najdraži španjolski grad – odiše mediteranskom chill vibrom, ima kilometarske plaže, jednu od najzanimljivijih arhitektura svijeta te zaista sjajnu gastronomsku ponudu....

Raskošna hortenzija od sada i na vašem balkonu: Evo kako je uzgojiti u tegli

Hortenzije, bilo da su ljubičaste, plave ili ružičaste, zadivljujuće su. Ova raskošna biljka bujnih grmova inače je tradicionalni stanovnik mnogih vrtova, no tko kaže...

HELLO! Hrvatska obilježio prvi rođendan elegantnom proslavom u Laubi

Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram