Želimo legendarne Startasice s voćnim motivima: Birate li one s jagodama ili lubenicama?

Postoji li savršenija ljetna obuća?

Borovo je najpoznatiji proizvođač cipela u Hrvatskoj s najdužom tradicijom, baštinom i ljubavlju prema cipelama, a posebno volimo njihove platnene tenisice Startas. Ovog ljeta dolaze sa šarenim motivima omiljenog voća – lubenica, jagoda, naranči i banana, za sve ljubitelje šarenila, veselih printeva i voćnih kupova.

Osnovan 1931. godine sa sjedištem u Vukovaru, Borovo je tijekom proteklih godina izgradio svoj identitet, ne samo u Hrvatskoj nego i u cijeloj regiji stvaranjem moderne i urbane obuće. Od toga da su se Startasice s jednorozima pojavile u američkom Vogueu pa sve do toga da ih nose mnoge domaće influencerice, Startasice su postale hrvatski prepoznatljivi proizvod koji nas uvijek iznova osvaja praktičnošću i udobnošću. Napravljene od jednostavnog platna i gumenih potplata, inicijalno su se proizvodile u bijeloj i crnoj verziji, ali posljednih desetak godina smo ih imali prilike kupiti u mnogim različitim bojama, printevima i s upečatljivim detaljima kao što su predimenzionirane mašne na vezicama.

Simpatične, povoljne i udobne, Startasice su dostojna konkurencija slavnim Conversovim Starkama, a ovog ljeta su nas posebno oduševile svojim voćnim dizajnom. Naime, Borovo je u prodaju pustio četiri nova modela legendarnih Startasica koje su sada oslikane omiljenim ljetnim slasticama – sezonskim voćem. Od motiva lubenica i jagoda pa sve do banane i naranči, svatko se može počastiti ovim cool parom obuće koja totalno zrači ljetnom, chill stilskom vibrom.

Po univerzalnoj cijeni od 229 kuna ih možete naručiti ovdje, a u nastavku se i sami uvjerite koliko su zaigrane. Savršen par tenisica za ljetne partije ili šetnje plažom, zar ne?

229 kuna
229 kuna
229 kuna
229 kuna
ModaTrendoviŽelimo legendarne Startasice s voćnim motivima: Birate li one s jagodama ili...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram