Nakon hit plišane žirafe, H&M je proširio svoju kolekciju neodoljivih mekih igračaka za djecu!

Preslatko!

Ranije ove godine smo već pisali o najprodavanijoj dječjoj igrački koju je H&M Home ikada izbacio na tržište – naravno, radi se o velikoj plišanoj žirafi po cijeni od 25 eura, koja je sada itekako proširila svoje plišano životinjsko društvo. Naime, nakon uspjeha linije dječjih igračaka i dodataka za dječje sobe, H&M Home je lansirao cijelu kolekciju sličnih mekanih plišanaca, a mi jednostavno ne znamo koji nam je slađi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H&M HOME (@hmhome)

Od mekanih hobotnica pa sve do velikih plišanih medvjedića, preko jednoroga kao ukrasa na zidu pa do pilića – svako dijete u H&M-ovoj ponudi može pronaći životinjicu po svom ukusu. Dizajn im je vrlo sladak, a materijali meki i udobni. Dobro je znati da su kreatori ove linije posebnu pažnju obratili i na čišćenje ovih igračaka, pa su one tako napravljene od materijala koji se lako mogu oprati u perilici za rublje bez straha od uništenja.

Cijene variraju ovisno o modelu, a kreću se od 4 do 25 eura. Sve ih možete kupiti na ovom linku, a do tad se kod nas se uvjerite u šarm ovih mekanih plišanaca.

Jolie domJolie biraNakon hit plišane žirafe, H&M je proširio svoju kolekciju neodoljivih mekih igračaka...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram