Sako je savršen prijelazni komad koji je usto nevjerojatno kul!

Gdje pronaći najbolji?

Ako gledate popise koje je odjevne komade uvijek dobro imati u ormaru, nesumnjivo je da će se sako naći na većini. Klasik je to koji nema dobne granice i jako se jednostavno može prilagoditi bilo kojoj prilici i praktički nositi tijekom cijele godine što ga čini našim omiljenim prijelaznim komadom.

A post shared by ANINE BING (@aninebing) on

Iako nema boja ili uzorka koje na sakou ne volimo vidjeti, zasigurno ste primijetili da je prošle sezone sivi karirani uzorak osvojio ulice i taj tip sakoa i sada možete naći u ponudi brojnih brendova. Zašto volimo sako? Osim što u trenu može vašim kombinacijama podariti elegantnu i sofisticiranu notu, savršen je partner tenisicama i običnoj bijeloj majici.

 

Gdje potražiti sako?

A post shared by ANINE BING (@aninebing) on

Ako niste sigurni gdje potražiti onaj najbolji, najsigurnije je da se zaputite na Asos koji trenutno ima najraznovrsniji izbor sakoa. Od popularnih kariranih do onih na prugice i jednobojnih, naš izbor vas čeka u nastavku zajedno s naznačenim cijenama.

 

£65.09
£55.69
£60.03
£50.63
£55.69
£50.63
£52.07
£48.46
£55.69
£40.50
£50.63
£38.33
£33.99
ModaTrendoviSako je savršen prijelazni komad koji je usto nevjerojatno kul!

Zelene slavonska oaza: Park šuma Jankovac zove vas u posjet

Hrvatska se zazelenila, a prolistala drveće, svježa trava i visoke proljetne temperature zovu nas da svaki slobodan trenutak provodimo u prirodi. Osim očitih opcija,...

Čista i njegovana kosa nikad ne izlazi iz mode

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura. Frizura s kojom (oduvijek)...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram