Nova H&M Home kolekcija inspirirana umjetnošću apsolutno je predivna. Uvjerite se sami

"For the Love of Art" je upravo stigla u prodaju i mi smo oduševljeni viđenim.

H&M Home kao da si je dao zadatak da u vrlo kratkom roku postane sve zanimljiviji brend na svjetskoj sceni interijera. Naime, u prodaju je stigla nova Home kolekcija ovog brenda nazvana „For the Love of Art“ koja je posvećena unošenju daška umjetnosti u vaš dom i definitivno možemo reći kako se radi o najljepšoj H&M Home kolekciji do sad!

Naime, na ovoj su kolekciji radile četiri dizajnerice i umjetnice – Diana Ejaita, kreativni duo Sacrée Frangine iza kojeg stoje Célia Amroune i Aline Kpade te Brunna Mancuso. Diana je u ovoj priči bila zaslužna za ukrasne jastučnice i deke vibrantnih printeva, Aline i Célia su izradile prelijepo oslikanu keramiku, a Brunna Mancuso stoji iza živopisnih ilustracija.

Kombinacija neutralnih tonova, toplih dekica, pokojeg živog kobalt plavog detalja i minimalističkog stila oduševljava na prvi pogled, a u to se možete uvjeriti i sami ako posjetite službeni webshop brenda na kojem možete i naručiti sve ove prekrasne dizajnerske komade za vaš interijer. U nastavku pak provjerite koji su se to nama dodaci najviše svidjeli.

Vaza – 29,99 funti
Ukrasni jastuk – 29,99 funti
Deka – 49,99 funti
Grafika/poster – 19,99 funti
Ukrasna vaza – 39,99 funti
Zdjela za biljke – 34,99 funti
Mala teglica za biljke – 19,99 funti
Mirisna svijeća – 17,99 funti
Ukrasna jastučnica – 19,99 funti
Vrč – 29,99 funti
Jolie domJolie biraNova H&M Home kolekcija inspirirana umjetnošću apsolutno je predivna. Uvjerite se sami

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram