Za atipične mladenke: U trendu su mini vjenčane haljine, a mi imamo izbor cool modela

NIje nužno da svaka žena sanja o balskoj haljini za svoj svadbeni dan.

Odavno žene više ne “pate” isključivo na velike balske, princeza haljine kada je riječ o odabiru vjenčanica. Iako naravno postoje one romantičarke kojima je upravo takva vjenčana haljina izbor iz snova, postoje i one dame koje su prave partijanerice i modne buntovnice u duši pa su voljne češće i hrabrije eksperimentirati s modom – čak i kada je riječ o vjenčanicama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ⭐ Wedding Industry News ⭐ (@weddingindustrynews)

Naime, već smo nekoliko puta pisali o novom trendu nošenja high street, povoljnijih i minimalističkijih vjenčanica, a sada se kristalizirao još jedan trend za 2022. godinu – mini vjenčanice. Da, mini dužina haljina ove je godine iznimno tražena, a osim za svakodnevno nošenje preselila se i u svijet vjenčanja. Tako su popularne ultrakratke svadbene haljine idealne za mala, party vjenčanja. Kratka dužina, mnoštvo ukrasa i lagani materijali savršen su odabir za ljetna vjenčanja, ali i za one žene koje žele da im je na svadbi primarno udobno i praktično plesati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wedding Style (@weddingstylemaguk)

Iako bi neki mogli pomisliti kako se radi o ne baš damskom stilu vjenčanica, grdno bi se prevarili. Naime, u ponudi se već mogu pronaći prekrasne, romantične, ali i edgy kratke vjenčanice dužine do iznad koljena, a koje oduševljavaju dizajnom. Pronašli smo njih deset jako cool na webshopu Asosa. Pronađite ih u nastavku i sami se uvjerite zašto je ovaj stil sve traženiji.

90 eura
145 eura
199 eura
179 eura
129 eura
106 eura
104 eura
215 eura
172 eura
50 eura
LifestyleVjenčanjaZa atipične mladenke: U trendu su mini vjenčane haljine, a mi imamo...

Joolz predstavlja svoja najnovija kolica inspirirana iskustvima tisuće roditelja

Joolz, svjetski najbrže rastući brand premium dječjih kolica, predstavio je najnoviju generaciju kolica - Joolz Hub2. Jedinstvena, kompaktna kolica koja besprijekorno kombiniraju najbolju udobnost...

Facebook

99,687FanovaLajkaj