Trogir postao bogatiji za glazbeni festival KulaKula Summer Break.  Idućih četiri dana grad diše urbanu glazbenu priču.

Na plaži hotela Brown Beach House u Trogiru jučer je zaista vladala uzavrela atmosfera. Razlog za to nije bila samo pobjeda naše reprezentacije i prolazak u finale Svjetskog prvenstva već i prvi dan novog glazbenog festivala KulaKula Summer Break koji će u narednim danima osvojiti Trogir.

Ovaj festival dovodi nam renomirana imena hrvatske glazbene scene poput grupa TBF i Justin’s Johnson, Kedze, Zsa Zse, ali i neka nova mlada lica poznata gledateljima iz emisija “The Voice” i “A strana”. Baš njima pripala je čast da prvi dan otvore glazbenim setom te su tako Alen Đuras i Matija Cvek osvojili mnogobrojnu publiku u beach baru.

  Brojni poznati uživali u omiljenom ljetnom koktelu i ritmovima vruće salse

Na repertoaru su se našli mnogobrojni hitovi Bruna Marsa, Sam Smitha, Dina Dvornika, Stevie Wondera i George Michaela ali i pjesma “Visine” Matije Cveka koja sve više osvaja radijske postaje.

U ovoj popodnevnoj glazbenoj poslastici uživala su i mnogobrojna poznata lica. Među okupljenima našli su se tako i Damir Kedzo, Marko Kutlić, Nela, youtuberi Barbara Vesanović i Marko Vuletić  i radijska voditeljica Aleksandra Milinković.

Najviše osmijeha ipak izmamio je dolazak  Mladena Badovinca iz grupe TBF. Upravo oni najiščekivanije su ime koje će Trogirani moći vidjeti u petak 13.07. u impresivnoj Kuli Kamerlengo od 22h.

  Poznati na Beefeater Marketu - 'najurbanijem' eventu u gradu

Ulaznice su još uvijek u prodaji u TZ Trogir i na entrio.hr po cijeni od 90kn.

Nela
Mladen Badovinac
Katarina Smolić
Matija Cvek
Marko Kutlić
Damir Kedžo
Barbara Vesanović i Marko Vuletić
Alen Đuras
Aleksandra Milinković