Moderna diva: Adeline dvije nove naslovnice Voguea zapalile su internet

Adele je dala intervju za Vogue i snimila brojne ekskluzivne fotografije, a sve u svrhu promcije svog nadolazećeg albuma "30".

Otkada se pojavila na sceni svijet se ne može prestati diviti britanskoj glazbenoj divi Adele. Jedna od najboljih i najnagrađivanijih pjevačica 21. stoljeća oduvijek nas oduševljava svojim humorom, glasom i stasom, a u posljednje se dvije godine javnost osobito fokusirala na bitne životne promjene u njezinu životu – od rastave braka pa sve do drastičnog gubitka kilograma.

Adele SE nikad bolje nije osjećals nego sada kada su joj 33 godine, a čini se kako je osobno zadovoljstvo odlučila prenijeti i fanovima jer trenutno radi na promociji svog novog albuma “30”. Iako je Adele zapravo 33 godine, pjevačica je rekla kako je albumu dala ime “30” zato što je upravo trideseta godina njezina života za nju bila prijelomna te da je ovim svojim četvrtim studijskim albumom odlučila dodatno se pomiriti sa svime što ju je život naučio nakon što je ušla u četvrto desetljeće života.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Upravo je zato Adele odlučila dati veliki intervju za Vogue i pojaviti se na naslovnici američkog, ali i britanskog izdanja u studenom! Time je postala prva osoba u povijesti koja će se istovremeno pojaviti na dvije Vogue naslovnice. S obzirom da i njezin novi album izlazi 19. studenog – povezanost nije mogla biti očitija. Intervju s Adele tako nam je već sada otkrio kako se pjevačica pomirila sa svojim uvijek odsutnim ocem za kojeg dugo nije htjela čuti, ali i da joj je razvod najteže pao zbog sina. Također, Adele je za Vogue otkrila i kako su je emocionalno zaboljeli zli komentari fanova na njezin gubitak kilograma.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

No, osim otkrivanja malih tajni iz priatnog života i promocije albuma, ono što je javnost najviše zaintrigiralo u vezi ove suradnje s Vogueom su genijalne fotke koje su nastale i odmah oduševile svijet. Adele na naslovnici u dvije verzije pozira u velikoj raskošnoj zelenoj haljini, ali i u žutom korzetu. Kroz sami intervju također nas prate sjajni portreti koje je snimio fotograf Alasdair Mclellan. Javnost se složila da su ovo jedne od najboljih editorijalnih fotki Voguea ikada snimljenih te da sama pjevačica zaista blista.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Adele (@adele)

U njezinu se ljepotu uvjerite kroz ovih nekoliko Vogue fotki u članku, a ako vas zanima cijeli intervju, do njega možete stići u samo par klikova na ovom linku. S obzirom da jedva čekamo sve što nam je Adele pripremila na novom studijskom albumu, možete odmah pogledati i teaser za njezinu novu pjesmu “Easy on Me” koja službeno izlazi 15. listopada. Izgleda da je Adele odlučila oduševljavati na svim poljima – i poslovnom i privatnom.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Adele (@adele)

CelebuzzCelebuzz vijestiModerna diva: Adeline dvije nove naslovnice Voguea zapalile su internet

Facebook

99,687FanovaLajkaj