Trogirska ribarnica postaje poprište jedinstvenog gastro doživljaja

Nakon ljetne pauze u kuhinji Babarol street food festivala došlo je vrijeme za nove pop-up događaje koji će razveseliti Trogirane i njihove posjetitelje! Ove subote 7. rujna trogirska ribarnica od 18:00h ponovno postaje mjesto dobre hrane, odličnih koktela i slastica te zabave uz DJ-a!

Okupljanja na trogirskoj ribarnici postala su pravi hit ovog proljeća pa već nekoliko dana vlada veliki interes u gradu za ovo događanje u organizaciji Babarol street food festivala.

Na Babarol street food market ponovno dolaze Tunaholic fish bar koji su nakon Trogira svojom ponudom ribljih delicija i burgera osvojili i Splićane.

Tunaholic burger

Tea Mamut i njenkolač” pripremili su ekskluzivu sa slatkom teglicom imena Tonka koja sadrži kremu od pistacija, tonke i malina, a za odlične koktele među kojima prednjači Paloma biti će zaduženi mladi barmeni s platformeRaise the barLaura Ćudina i Josip Turčinov.

Kuriozitet je da chef Robert Predrag Žmire koji se sa svojim restoranom Mare” nedavno ovjenčao Michelin preporukom priprema čak tri različita jela – gulaš od muzgavaca, teletinu s fažoletima i pancetom i vjerovali ili ne – sataraš!

chef Robert Predrag Žmire

Kako nam je Žmire rekao radi se o svima omiljenom vegetarijanskom jelu pa će i ljubitelji ove kuhinje doći na svoje.

Moramo priznati da nas ovo jelo svih podsjeća na bake i djetinjstvo pa evo još jednog izgovora za staviti svoj babarol oko vrata i u subotu doći na trogirsku ribarnicu.

Organizator Antonio Franić najavio je i jedno posebno iznenađenje koje će oduševiti i zabaviti sve prisutne pa zaista vjerujemo kako ove subote svi putevi vode u grad sretnog trenutka i na trogirsku ribarnicu!

Organizator Antonio Franic i barmeni Raise the bar platforme Josip Turčinov i Laura Ćudina

Preostaje nam samo poželjeti vam dobar tek i vidimo se na Babarol street food marketu!

GastroJolie apetiteTrogirska ribarnica postaje poprište jedinstvenog gastro doživljaja

Facebook

99,687FanovaLajkaj