Okupljanja na trogirskoj ribarnici postala su pravi hit ovog proljeća pa već nekoliko dana vlada veliki interes u gradu za ovo događanje u organizaciji Babarol street food festivala.
Na Babarol street food market ponovno dolaze Tunaholic fish bar koji su nakon Trogira svojom ponudom ribljih delicija i burgera osvojili i Splićane.
Tea Mamut i njen “Oš kolač” pripremili su ekskluzivu sa slatkom teglicom imena Tonka koja sadrži kremu od pistacija, tonke i malina, a za odlične koktele među kojima prednjači Paloma biti će zaduženi mladi barmeni s platforme “Raise the bar” – Laura Ćudina i Josip Turčinov.
View this post on Instagram
Kuriozitet je da chef Robert Predrag Žmire koji se sa svojim restoranom “Mare” nedavno ovjenčao Michelin preporukom priprema čak tri različita jela – gulaš od muzgavaca, teletinu s fažoletima i pancetom i vjerovali ili ne – sataraš!
Kako nam je Žmire rekao radi se o svima omiljenom vegetarijanskom jelu pa će i ljubitelji ove kuhinje doći na svoje.
Moramo priznati da nas ovo jelo svih podsjeća na bake i djetinjstvo pa evo još jednog izgovora za staviti svoj babarol oko vrata i u subotu doći na trogirsku ribarnicu.
Organizator Antonio Franić najavio je i jedno posebno iznenađenje koje će oduševiti i zabaviti sve prisutne pa zaista vjerujemo kako ove subote svi putevi vode u grad sretnog trenutka i na trogirsku ribarnicu!
Preostaje nam samo poželjeti vam dobar tek i vidimo se na Babarol street food marketu!