Znate li gdje možete kušati najfiniji menu ove jeseni?
Ako niste sigurni gdje otići na ručak ili večeru, imamo prijedlog!
S promjenom godišnjeg doba i ponuda zagrebačkih restorana donosi novitete u svojim menijima. Tako je i restoran Johann Franck ovih dana odlučio prezentirati svoj jesenski menu za koji je zaslužan njegov kuhar Marko Majer.
Team Johann Franck restorana
Od tradicionalne pileće juhe s gris noklicama i povrćem, do rižota s biftekom ili šest vrsta gljiva, pa čak i slasnog gigantski velikog tomahawk steaka, ova ponuda zasigurno će vas privući na ručak ili večeru na glavni gradski trg. Mišljenja smo kako fotografije govore više od tisuću riječi pa ćemo vas prepustiti da sami prosudite o kakvoj se gastronomskoj gozbi ovdje radi…
Zelene tagliatelle s kozicama, kaparima i cherry rajčicama u umaku od biskaTortino od bijele čokoladeToplo-hladna salata od kozica .Tomahawk SteakT – Bone steakSalata od hobotnice na podlozi od rikole s maslinama, kaparima i ukiseljenim lučicamaRižoto sa sezonskim povrćem i komadićima mariniranih pilećih prsaRižoto s kozicama, hrskavim istarskim pršutom, mantikiran s taleggio siromRižoto s komadićima beefsteaka i 6 vrsta gljivaPileća juha s domaćim gris noklicama i sezonskim povrćemLosos gravlax na kremi od avokada i kopra sa sorbettom od naranče i mikroklicamaJuha od rajčice s mini mozzarellom, svježim bosiljkom i tostiranim pinjolimaJF Hrskave kozice u tempuriDomaća pita od jabuka na kremi od vanilijeBeef tartar sa gelom od brusnica i ribizla,jajem i tostiranom bruschettom
Božić je vrijeme kada se okupljamo s obitelji i prijateljima, dijeleći ljubav i radost. Jedan od najomiljenijih božićnih kolača koji unosi toplinu i miris...
Skandinavci su odavno shvatili važnost ambijentalne, nježne, cozy rasvjete u prostoru. Kako skandi narodi imaju duge, iznimno hladne i mračne zime, naučili su koliko...
U mirisnom okruženju zagrebačkog Muzeja čokolade, među brašnom, smijehom i prvim dječjim kulinarskim pothvatima, Baby Center, najveći lanac dječje opreme, obuće i odjeće, premijerno...
Nakon dugotrajne obnove uzrokovane potresima, zagrebački Atelijer Meštrović ponovno se otvara sredinom prosinca s novim stalnim postavom. Projekt je vodila ravnateljica Muzeja Ivana Meštrovića...
Skandinavci su odavno shvatili važnost ambijentalne, nježne, cozy rasvjete u prostoru. Kako skandi narodi imaju duge, iznimno hladne i mračne zime, naučili su koliko...
Blagdanski stolovi danas traže slastice koje imaju dvije uloge: da oduševe okusom i da budu vizualni centar svečane večeri. Torta od profiterola idealan je...
Kako bismo poboljšali doživljaj web stranice koristimo kolačiće. Neki kolačići koje koristimo neophodni su za uredno funkcioniranje određenih usluga, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korištenju internetske stranice (statistiku), tako da stranicu možemo prilagoditi tvojim potrebama.