Znate li gdje možete kušati najfiniji menu ove jeseni?
Ako niste sigurni gdje otići na ručak ili večeru, imamo prijedlog!
S promjenom godišnjeg doba i ponuda zagrebačkih restorana donosi novitete u svojim menijima. Tako je i restoran Johann Franck ovih dana odlučio prezentirati svoj jesenski menu za koji je zaslužan njegov kuhar Marko Majer.
Od tradicionalne pileće juhe s gris noklicama i povrćem, do rižota s biftekom ili šest vrsta gljiva, pa čak i slasnog gigantski velikog tomahawk steaka, ova ponuda zasigurno će vas privući na ručak ili večeru na glavni gradski trg. Mišljenja smo kako fotografije govore više od tisuću riječi pa ćemo vas prepustiti da sami prosudite o kakvoj se gastronomskoj gozbi ovdje radi…
Svake godine se iznova posebno veselimo dvjema promocijama – prva je rođendanski tjedan Plitvičkih jezera, a druga rođendanski tjedan Nacionalnog parka Krka! Srećom, slapovi...
Potraga za novim, idiličnim vikend destinacijama nam je jedna od najdražih aktivnosti, a nedavno smo posjetili i šarmantni dvorac Pišece, koji se nalazi u...
Estetika 'tihog luksuza' i 'clean looka' nekima je nakon par godina goleme popularnosti već pomalo dosadila, no mi smo stava da minimalizam, elegancija i...
Kako bismo poboljšali doživljaj web stranice koristimo kolačiće. Neki kolačići koje koristimo neophodni su za uredno funkcioniranje određenih usluga, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korištenju internetske stranice (statistiku), tako da stranicu možemo prilagoditi tvojim potrebama.