Znate li gdje možete kušati najfiniji menu ove jeseni?
Ako niste sigurni gdje otići na ručak ili večeru, imamo prijedlog!
S promjenom godišnjeg doba i ponuda zagrebačkih restorana donosi novitete u svojim menijima. Tako je i restoran Johann Franck ovih dana odlučio prezentirati svoj jesenski menu za koji je zaslužan njegov kuhar Marko Majer.
Team Johann Franck restorana
Od tradicionalne pileće juhe s gris noklicama i povrćem, do rižota s biftekom ili šest vrsta gljiva, pa čak i slasnog gigantski velikog tomahawk steaka, ova ponuda zasigurno će vas privući na ručak ili večeru na glavni gradski trg. Mišljenja smo kako fotografije govore više od tisuću riječi pa ćemo vas prepustiti da sami prosudite o kakvoj se gastronomskoj gozbi ovdje radi…
Zelene tagliatelle s kozicama, kaparima i cherry rajčicama u umaku od biskaTortino od bijele čokoladeToplo-hladna salata od kozica .Tomahawk SteakT – Bone steakSalata od hobotnice na podlozi od rikole s maslinama, kaparima i ukiseljenim lučicamaRižoto sa sezonskim povrćem i komadićima mariniranih pilećih prsaRižoto s kozicama, hrskavim istarskim pršutom, mantikiran s taleggio siromRižoto s komadićima beefsteaka i 6 vrsta gljivaPileća juha s domaćim gris noklicama i sezonskim povrćemLosos gravlax na kremi od avokada i kopra sa sorbettom od naranče i mikroklicamaJuha od rajčice s mini mozzarellom, svježim bosiljkom i tostiranim pinjolimaJF Hrskave kozice u tempuriDomaća pita od jabuka na kremi od vanilijeBeef tartar sa gelom od brusnica i ribizla,jajem i tostiranom bruschettom
U srijedu je u Preradovićevoj ulici u Cloud&Co dućanu održano žensko druženje povodom kampanje za podizanje svijesti o mogućnosti koje žene koje su preboljele...
Sinoć se glumačkoj postavi na velikoj premijeri u Londonu osobno pridružio i sami Springsteen. Film donosi intimnu i emocionalno nabijenu priču o stvaranju albuma...
Jesenski meni, kojeg potpisuje glavni chef Mateo Davidović, svu svoju kreativnost pokazao je kroz pet predjela, šest glavnih jela i dva deserta u jesenskom...
Tematski pokrivajući sve stadije nesretne ljubavi, dugoočekivani album “Arhivirano” moderan je emotivan dnevnik inspiriran Nelinim životnim situacijama. Od debija “Melodrama” koji je istaknuo njene...
Iako jesen obično priziva tople tonove poput boje kestena, karamele i jake, tamne crvene, ove sezone na beauty sceni cijele godine dominira nešto suptilnije,...
Listopad je mjesec kada Europa oblači svoje najraskošnije nijanse – parkovi su prekriveni zlatnim lišćem, ulice odišu mirisom kestena i začina, a gradski trgovi...
Jedan od najprepoznatljivijih vokala regionalne glazbene scene, David Temelkov, završava godinu snažnim glazbenim iskorakom – novim singlom “Slušaj kada život diktira”, koji donosi duboku poruku, novi...
Postoje deserti koji nisu samo slatki zalogaji, već pravi rituali uživanja. Crème brûlée spada upravo u tu kategoriju – elegantan, profinjen i neodoljivo jednostavan...
Događaj u futurističkom ozračju, koji je vodio Peter Poles, uz pomoć holograma, laserskih projekcija, robotskih ruku i avatarke Tare, posjetitelje je poveo u svijet...
Kako bismo poboljšali doživljaj web stranice koristimo kolačiće. Neki kolačići koje koristimo neophodni su za uredno funkcioniranje određenih usluga, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korištenju internetske stranice (statistiku), tako da stranicu možemo prilagoditi tvojim potrebama.