Znate li gdje možete kušati najfiniji menu ove jeseni?

Ako niste sigurni gdje otići na ručak ili večeru, imamo prijedlog!

S promjenom godišnjeg doba i ponuda zagrebačkih restorana donosi novitete u svojim menijima. Tako je i restoran Johann Franck ovih dana odlučio prezentirati svoj jesenski menu za koji je zaslužan njegov kuhar Marko Majer.

Team Johann Franck restorana

Od tradicionalne pileće juhe s gris noklicama i povrćem, do rižota s biftekom ili šest vrsta gljiva, pa čak i slasnog gigantski velikog tomahawk steaka, ova ponuda zasigurno će vas privući na ručak ili večeru na glavni gradski trg. Mišljenja smo kako fotografije govore više od tisuću riječi pa ćemo vas prepustiti da sami prosudite o kakvoj se gastronomskoj gozbi ovdje radi…

Zelene tagliatelle s kozicama, kaparima i cherry rajčicama u umaku od biska
Tortino od bijele čokolade
Toplo-hladna salata od kozica .
Tomahawk Steak
T – Bone steak
Salata od hobotnice na podlozi od rikole s maslinama, kaparima i ukiseljenim lučicama
Rižoto sa sezonskim povrćem i komadićima mariniranih pilećih prsa
Rižoto s kozicama, hrskavim istarskim pršutom, mantikiran s taleggio sirom
Rižoto s komadićima beefsteaka i 6 vrsta gljiva
Pileća juha s domaćim gris noklicama i sezonskim povrćem
Losos gravlax na kremi od avokada i kopra sa sorbettom od naranče i mikroklicama
Juha od rajčice s mini mozzarellom, svježim bosiljkom i tostiranim pinjolima
JF Hrskave kozice u tempuri
Domaća pita od jabuka na kremi od vanilije
Beef tartar sa gelom od brusnica i ribizla,jajem i tostiranom bruschettom
GastroJolie apetiteZnate li gdje možete kušati najfiniji menu ove jeseni?

U četiri koraka do blistave kože uz nenametljiv make up za svaki dan

Ispravi, ujednači, poboljšaj i iznad svega zabavi se! Filozofija je to linije Avène Couvrance, visoko podnošljive medicinske korektivne šminke specijalizirane za korekciju svih vrsta...

Facebook

100,860FanovaLajkaj