Znate li gdje možete kušati najfiniji menu ove jeseni?
Ako niste sigurni gdje otići na ručak ili večeru, imamo prijedlog!
S promjenom godišnjeg doba i ponuda zagrebačkih restorana donosi novitete u svojim menijima. Tako je i restoran Johann Franck ovih dana odlučio prezentirati svoj jesenski menu za koji je zaslužan njegov kuhar Marko Majer.
Od tradicionalne pileće juhe s gris noklicama i povrćem, do rižota s biftekom ili šest vrsta gljiva, pa čak i slasnog gigantski velikog tomahawk steaka, ova ponuda zasigurno će vas privući na ručak ili večeru na glavni gradski trg. Mišljenja smo kako fotografije govore više od tisuću riječi pa ćemo vas prepustiti da sami prosudite o kakvoj se gastronomskoj gozbi ovdje radi…
Nakon pet vikenda u jedriličarskom klubu “Trogir” uspješno je završeno drugo izdanje Bart Marketa - festivalskog događaja koje je okupljalo zaljubljenike u barsku kulturu...
Nakon desetljeća rada u kreativnoj industriji, dizajner Stanislav Kostić ove godine je pokrenuo vlastiti studio Stanco, a s njegovim radovima mogli ste se upoznati...
Ispravi, ujednači, poboljšaj i iznad svega zabavi se! Filozofija je to linije Avène Couvrance, visoko podnošljive medicinske korektivne šminke specijalizirane za korekciju svih vrsta...
Dok je prije par godina maksimalističko uređenje božićnih drvca bilo jako popularno, danas smo više orijentirani minimalizmu. No, to što je nešto stilski minimalno...
Nedavno smo pisali o novoj boji Pantone Instituta za 2025. godinu, famoznoj nijansi smeđe naziva ‘Mocha Mousse’. Ova raskošna boja smeđe podsjeća na nijansu...
Hladni zimski dani savršena su prilika za obnovu tijela i uma uz opuštajuće masaže koje vraćaju energiju i balans. U najhladnijem dijelu godine posebno...
Kako bismo poboljšali doživljaj web stranice koristimo kolačiće. Neki kolačići koje koristimo neophodni su za uredno funkcioniranje određenih usluga, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korištenju internetske stranice (statistiku), tako da stranicu možemo prilagoditi tvojim potrebama.