Obilje preslatkih, a vrlo povoljnih božićnih ukrasa pronašli smo u Pepcu

Nema većeg veselja od toga kad uspijemo uhvatiti super dekoracije za malo novca!

Iako objektivno većina nas kod kuće već ima kutije i kutije božićnih dekoracija i ukrasa, svake godine ipak volimo upotpuniti svoju kolekciju s novitetima koji našem domu daju dodatnu dozu blagdanskog šarma i čarolije. I dok su Zara Home, H&M Home i Mango Home odavno izbacili svoje božićne kolekcije, mi smo se sada potrudili pronaći još jednu – ali sa znatno povoljnijim ukrasima. Naime, ponuda slavnog brenda Pepco oduševila nas je raznovrsnošću božićnih ukrasa, ali i njihovim niskim cijenama.

Setovi kuglica na službenom se webshopu Pepca mogu pronaći za 7 do 18 kuna, a za figure Orašara morat ćete izdvojiti samo 35 kuna. Inače skupi božićni vijenci ovdje se prodaju za 50 kuna, a u ponudi se mogu naći i brojne tematske dekice, božićne jastučnice, mirisne svijeće, LED dekoracije i svijećnjaci. Sve u svemu, radi se o iznimno šarolikoj ponudi u kojoj svatko može pronaći barem jedan artikl za sebe – a pri tome neće morati ni iskeširati značajnu svotu novca.

Naših top 15 favorita iz aktualne Pepcove ponude božićnih dekoracija pronađite u nastavku, a za shopping se možete inspirirati i na njihovom službenom webshopu.

Komplet 3 ukrasa za bor u obliku slatkiša – 9 kuna
Ukrasni LED vijenac – 50 kuna
Božićna dekoracija s LED rasvjetom – 26 kuna
4 Disney kuglice za bor – 18 kuna
Set božićnih svijeća – 26 kuna
Viseća dekoracija Orašar – 10 kuna
Adventski vijenac – 50 kuna
Figura Orašar – 35 kuna
Dva drvena ukrasa za bor – 7 kuna
Metalni svijećnjak – 45 kuna
Ukrasna jastučnica – 21 kuna
Mirisna svijeća u staklenoj posudi – 35 kuna
Svijećnjak – 35 kuna
Dekica od flisa – 70 kuna
Drveno božićno drvce – 50 kuna
Jolie domJolie biraObilje preslatkih, a vrlo povoljnih božićnih ukrasa pronašli smo u Pepcu

Mango outlet ima odličnu ponudu koja vrijedi samo danas!

Vjerujemo da ste već ulovili omiljene komade na sniženjima koja traju već mjesec dana, ali danas svakako bacite oko na Mango outlet jer imaju...

Crno-bijeli svijet prekiven točkicama: Pronašli smo 10 genijalnih polka dot komada

Uz prugice, definitivno najpopularniji i najdugovječniji uzorak svijeta su slatke točkice. Takozvani polka dot uzorak desetljećima je ključ romantičarskog looka, a iako ga se...

Facebook

85,763FanovaLajkaj

instagram