Nikad ljepše adventsko izdanje tunela Grič oduševilo Zagrepčane!

Lokacija koju tijekom Adventa svakako morate posjetiti.

Nakon što se u subotu 26. 11. gotovo pola Zagreba okupilo u strogom centru grada kako bi svi zajedno obilježili svečano otvaranje ovogodišnjeg Adventa, mnogima najdraže zagrebačke manifestacije, vrijeme je da rezimiramo dojmove. Tako možemo odmah ustvrditi da je gastronomska ponuda bolja i bogatija no ikad prije, ali i da postoji jedan neopisivo lijep highlight cijelog Adventa – a nalazi se u tunelu Grič.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amy Sarcevic Turic (@amysarcevic)

Prekrasna art instalacija postavljena u tunelu Grič

Naime, iako volimo blještavilo Zrinjevca i romantiku okićenog Gornjeg grada, ipak nam je ove godine za oko najviše zapela prekrasna art instalacija postavljena u tunelu Grič, a koja nosi naziv ‘Polarni san’. Rado se o umjetničkom projektu koji je poznati zagrebački tunel pretvorio u pravu zimsku bajku. Poanta instalacije je navesti posjetitelje da zastanu na sredini tunela te se osvrnu iza i ispred sebe. Simbolično, u tom trenutku svatko bi se trebao razmisliti zbog čega je ponosan i zahvalan na protekloj godini te koje želje ima za nadolazeću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Djeni Vukovic (@dzej_vu)

Cijeli tunel krase prekrasne viseće instalacije u bijeloj boji, a koje izgledaju kao goleme zavjese koje se lagano njišu na vjetru. Uz dodatak raznobojne rasvjete koja asocira na polarnu svjetlost imat ćete dojam da ste zakoračili u snježna prostranstva Finske te da ne šećete Zagrebom već Sjevernim polom.

Atrakcija je besplatna!

Ono što je posebno dobro kod ove atrakcije je to što je za posjetitelje besplatna, a možete njome prošetati svakoga dana od 9 do 21 sat. Mi znamo da ćemo zasigurno više puta proći ovim putem u sljedećih mjesec dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Croatia Full Of life (@croatiafulloflife)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Saalcherie🎴🐉 萨隆美 (@saalcherie)

Jolie domŽivot sa stilomNikad ljepše adventsko izdanje tunela Grič oduševilo Zagrepčane!

Marginalci nagradili 50.000-og gledatelja

Hit komedija, najgledaniji film godine, samo su neki od epiteta koji krase film “Marginalci”. Ako se želite nasmijati kao nikada do sada, najbolje je...

Nova formula koja osvaja i profesionalce i klijente – iNOA boja za kosu

Ubrzan način života, brojne obaveze, bile one privatne ili poslovne, mnogima danas ne ostavljaju previše slobodnog vremena. Upravo to isto slobodno vrijeme želimo provesti...

Facebook

90,374FanovaLajkaj

instagram