Jedinstvena prilika: radionicu “Kist i pit” u Trogiru na nestvarno lijepoj lokaciji vrijedi iskusiti!

Jedna pomalo drugačija radionica održava se ovog petka u Trogiru od 18:30h na zaista specifičnoj lokaciji. Naime, cimatorij trogirske katedrale postat će scenografija za jednu pravu mediteransku gozbu kakvu smo navikli vidjeti na filmu prepunu plavo-bijelih tonova, agruma i estetičnih kadrova.

“Kist&Pit” radionice Magdalene Kudelik naveliko su već poznate trogirskoj publici i šire a ovog puta udružili su se s brandom Bart Market koji dovodi Natali Borić, premium spritis brand ambasadoricu koja će slikanju ovog puta približiti kulturu ispijanja gina. Iza Natali je zaista bogato znanje i iskustvo, a rad u baru restorana s Michelin zvjezdicom samo je još jedna potvrda njene stručnosti.

Radionica je koncipirana kao ugodno druženje uz edukaciju o ginu i začinima i stvaranje svog osobnog savršenog recepta, a za kreativni segment tu je oslikavanje čaše za ispijanje i još jednog atraktivnog ljetnog predmeta za svakodnevnu uporabu koji će posjetitelji kao i čašu moći ponijeti za uspomenu i daljnje korištenje.

Natali Borić

Također, na radionici će biti prisutan i fotograf pa za uspomenu dobivate i fotografije u digitalnom obliku.

Prijave na radionicu moguće su putem maila: infobartmarket@gmail.com, a da stvari budu još atraktivnije tu je i dress code: bijelo s daškom plave!

Zaista, radi se o kako vizualnom spektaklu u gradu sretnog trenutka tako i događaju za ljubitelje dobrih pića koji žele provesti ugodnu ljetnu večer uz kist i pit!

LifestyleKulturaJedinstvena prilika: radionicu "Kist i pit" u Trogiru na nestvarno lijepoj lokaciji...

Facebook

99,687FanovaLajkaj