Ne znate koji film pogledati? Vrijeme je za predivni Pixarov “Soul”

Već kad čujete riječ Pixar jasno vam je da je u igri još jedan animirani film na koji je teško ostati ravnodušan. Upravo je takav i “Soul”, prvi Pixarov film o umiranju!

Bez obzira na to koji žanr filmova volite gledati, složit ćete se da su animirani uratci iz radionice Pixara nešto posebno. Posljednji koji je oduševio javnost zove se “Soul” i nudi jednu zanimljivu perspektivu života nakon smrti, i to sve uz vrijedne lekcije o životu koje ste možda smetnuli s uma.

Priča prati Joea (Jamie Foxx), učitelja glazbenog koji ima snove o sviranju jazza u njujorškim klubovima. Međutim, nakon krivog koraka (doslovno krivog koraka zbog kojeg Joe upadne u šaht), Joe završi na mjestu gdje svi dobivaju duše i to nakon što je napokon dobio priliku da zasvira u klubu koji bi mogao lansirati njegovu glazbenu karijeru.  Tamo ovaj učitelj upoznaje dušu koja se zove “22” (Tina Fey) i koja se nikako ne može odlučiti na odlazak na zemlju, mjesto gdje se Joe silovito želi vratiti.

Priča će vas podsjetiti na najvažnije stvari u životu, a ne manje bitno je da je sve popraćeno fantastičnim animacijama i prikazima života nakon smrti koji će vam sigurno pružiti utjehu.

Film je dostupan na platformi Disney+ gdje drži prvo mjesto po gledanju, a budući da ova platforma još nije dostupna na našem području, “Soul” možete pogledati u Cinestar kinima (sinkronizirana verzija).

FotoPixar
LifestyleKulturaNe znate koji film pogledati? Vrijeme je za predivni Pixarov "Soul"

Sasvim je normalno da kosa opada u proljeće, ali taj proces možete usporiti

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen. Ta fiziološka promjena naziva se “sezonski efluvij” i rezultira većim gubitkom kose kada je,...

YSL beauty predstavlja novu LOVESHINE liniju proizvoda

Od 2019. Dua Lipa globalna je brend ambasadorica za YSL beauty Libre liniju mirisa; a danas nastavlja utjelovljavati modernu ženstvenost kao novoimenovana globalna ambasadorica...

Nikolina i Sonja obožavaju odvažne okvire naočala

Naše oči su naš prozor u svijet. Omogućuju nam da istražujemo, čitamo, vozimo, obavljamo poslove i sudjelujemo u mnogim drugim svakodnevnim aktivnostima. No, često zaboravljamo...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram