Svi bruje o Netflixovim španjolskim serijama. Ove morate pogledati

Španjolska filmska i televizijska produkcija nikada nije uživala veću popularnost.

Možda uz španjolske serije ili filmove povezujete isključivo sapunice, melodrame ili filmove u stilu Almodovara, no griješite. Španjolske i meksičke produkcije serija i filmova nikada nisu bile bolje i popularnije, a zahvaljujući streaming servisima – lako su nam dostupne. Ako ste se pomalo zasitili holivudskih serija i tipičnih scenarija, obratite pozornost na brojne televizijske naslove na španjolskom jeziku te se oduševite serijama tog govornog područja. Osim “Narcosa”, latino zemlje imaju što ponuditi gledateljima pa je pravo vrijeme da se upoznate s trenutno popularnim serijama na španjolskom koje su dostupne u samo par klikova na Netflixu. Donosimo vam naš izbor pet naslova s kojima nećete pogriješiti.

“Who Killed Sara?”

Ova je triler serija relativno nedavno dodana na Netflix, a prati priču Alexa Guzmana, koji je odradio 18 godina u zatvoru nakon što je krivo optužen za smrt svoje sestre Sare. Pri izlasku, krene u svoj osvetnički pohod na moćnu obitelj Luzcano, koju krivi za ono što se dogodilo njegovoj obitelji. No, nije sve onako kakvo se čini. “Wko Killed Sara?” jamči napetih 10 epizoda i puno neočekivanih obrata.

„The Mess You Leave Behind“

Još jedan triler koji ćete voljeti. Snimljena prema istoimenoj knjizi, serija prati profesoricu književnosti Raquel koja se sa suprugom seli u maleni galicijski grad, gdje je on odrastao, kako bi preuzela mjesto profesorice u lokalnoj gimnaziji. Uskoro saznaje da je njezina prethodnica Viruca tragično poginula, a iako se njezina smrt službeno vodi kao samoubojstvo, Raquel uskoro počinje otkrivati da je situacija ipak malo zamršenija.

“Money Heist”

Ako nekim čudom ovu hit seriju već niste pogledali, krajnje je vrijeme da to učinite. Ova serija već ima nekoliko sezona pa je savršena za bingeanje, a dokaz njezine kvalitete je i svjetska popularnost. Ne možemo se zasititi avantura španjolskih odmetnika i profesionalnih pljačkaša koji u svakoj novoj epizode uspiju publiku prikovati za male ekrane. Definitivno velika preporuka.

„Alta Mar“

Serija koja će se svidjeti ljubiteljima misterija i detektivskih priča, a podsjeća na “Ubojstvo na Nilu” Agathe Christie. Smještena u kasne 40-e godine prošlog stoljeća, priča prati sestre Evu i Carolinu koje putuju kruzerom od Španjolske do Brazila nakon smrti njihova oca. Na putovanju se uključe u rješavanje nekoliko slučajeva smrti na samom brodu, a usput i otkrivaju tajne o svojoj obitelji.

“The Innocent”

Najnoviji dodatak kategoriji španjolskih i meksičkih serija na Netflixu je i ovaj hit naslov koji prati nesretnog čovjeka kojem slučajno ubojstvo preko noći promijeni život. Od normalne svakodnevice život mu se preokrene za 180 stupnjeva te ga uplete u brojne dodatne spletke, intrige i zločine. Televizijsko štivo koje će vas držati prikovane uz ekrane.

LifestyleKulturaSvi bruje o Netflixovim španjolskim serijama. Ove morate pogledati

Aleksandra Dojčinović okupila poznata lica i najavila uzbudljivu novu sezonu

Nakon svjetski poznatih influencerica Nesrin Sanad i Lene Terlutter, naša priznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović novu je kolekciju za nadolazeće proljeće i ljeto prošli vikend najavila...

Zara očajno predstavlja artikle na svojoj stranici i ova haljina je dokaz

Zara je u prošloj godini nemali broj puta završila na Instagramu i TikToku zbog neobičnih načina kako predstavlja odjeću na svojim stranicama. Opišimo to...

Nika Turković sprema se za najveći koncert karijere!

Kantautorica koja je obilježila domaću pop scenu 2023. albumom „11“ i singlom „Ima smisla“ trenutno je jedna od najemitiranijih u državi s pjesmom „Mogu...

Najljepše haljine ovog proljeća dolaze iz radionice Diane Viljevac

Diana Viljevac, dizajnerica bez čijih haljina žene više ne mogu zamisliti važne prigode i za ovu toplu sezonu pripremila je kolekciju koja plijeni pažnju...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram