U zagrebačkim kinima od ovog mjeseca možete gledati legendarne Disney crtiće!

Klasici uz koje smo odrastali se vraćaju na velika platna.

Walt Disney do dan danas ostaje najveće ime svijeta animacije. Ovaj revolucionar filmske industrije udario je temelje suvremenog animiranog filma, a crtići proizašli iz njegova studija odgojili su generacije gledatelja. Od ‘Sneguljice’ koja je nastala prije skoro 100 godina, pa sve do Pixar studija koji je sada dio Disneyja – povijest animiranog filma ispisana je imenom Disney.

Ako ste i vi obožavatelj crtića ovog studija, imamo dobru vijest – ovog travnja omiljene animirane klasike možete gledati u zagrebačkim kinima!

Naime, Tuškanac u gostima uz partnerstvo s Centrom mladih Ribnjak te Centrom za kulturu i informacije Maksimir od ovog će mjeseca prikazivati bezvremenski ciklus filmova ‘Kultni Disney’! To znači da će svi fanovi omiljenih crtića moći u kinu pogledati kultna remek-djela Disney studija za animaciju. Prikazano će biti čak 7 naslova i svi će biti sinkronizirani na hrvatski jezik – kako bi ih što lakše mogli pratiti oni najmlađi.

Prikazivanja su zakazana za subote na Sceni Ribnjak u Centru mladih Ribnjak te u dvorani Centra za kulturu i informacije Maksimir. Dio ovog ciklusa bit će ‘Snjeguljica’, ‘Mala sirena’, ‘Bambi’, ‘Tarzan’, ‘101 Dalmatinac’, ‘Trnoružica’ i ‘Ljepotica i zvijer’. Filmovi će se u razmacima prikazivati od travnja do lipnja, a raspored svih projekcija pronađite klikom na link.

Jedinstvena cijena ulaznica za ovaj ciklus iznosi samo 3 eura – simboličan iznos za povratak u djetinjstvo, zar ne?

LifestyleKulturaU zagrebačkim kinima od ovog mjeseca možete gledati legendarne Disney crtiće!

Zagreb je dobio prvi Muzej putovanja! Evo što zasad znamo

Zagreb svake godine postaje sve bogatiji i bogatiji za ponudu kulturnih sadržaja – od radionica izrade bonsai drvaca, preko wine radionica i keramičarskih kreativnih...

Facebook

97,224FanovaLajkaj

instagram