Znate li tko je Debela Barbara?

Debela Barbara potrošila je pola dana i 200 kuna za savršenu fotografiju na Instagramu.

Zvuči li vam ovo gore ludo? Zasigurno da, no ne brinite, ovo je samo jedna od tema koja se može naći u videima Barbare Vesanović iz Trogira koja ima svoj You Tube kanal naziva Debela Barbara u koji smo se instantno zaljubili! Ova 24-godišnjakinja trenutno studira i živi u Trogiru, a ono što ćete prvo primijetiti u njenim uradcima odličan je smisao za humor.

Budući da joj predviđamo You Tube slavu, potrudili smo se doći do Barbare i postaviti joj par pitanja. Nas je zanimalo kako osmišljava videa, sjedne li ispred kamere pa pusti gdje će je odvesti inspiracija ili je ipak priprema u pitanju. “Radim koncept, sve ideje pišem u knjigu i onda se vodim napisanim natuknicama jer imam poremećaj pozornosti tako da mi je teško ostati na istoj temi bez smjernica”, otkrila nam je.

Za svoj kanal kaže da je zabavan, sarkastičan i autentičan, a nekih većih planova za budućnost nema, no kako kaže, u planu joj je objavljivati dva videa tjedno pa će vidjeti gdje će je to odvesti.

Osim humora na kanalu Debele Barbare možete pronaći i vlogove s putovanja, recepte i još brojne sitnice, naravno, to sve s dalmatinskim twistom ove simpatične plavuše. Kanal pronađite ovdje, ali pripazite, izaziva ovisnost!

LifestyleKulturaZnate li tko je Debela Barbara?

Nakon prošlotjednog ogromnog interesa posjetitelja, Ilica opet postaje mjesto druženja

Protekle nedjelje, u sklopu projekta Atrupunktura, održalo se jesensko izdanje ulično-umjetničkog festivala zajednice Projekta Ilica: Q'ART te pokazalo što nastaje kad se spoji ono...

Grad, gora, salaš i vino – magična Vojvodina

Najbolja polazna točka za istraživanje vojvođanskih ljepota svakako je njezin najveći grad – Novi Sad.    Drugi najveći grad u Srbiji uz Beograd slovi kao...

Facebook

88,138FanovaLajkaj

instagram