Zsa Zsa nosi najpopularniju torbicu sezone

Jolie

Moda vijesti

Zsa Zsa nosi najpopularniju torbicu sezone

Zsa Zsa nosi najpopularniju torbicu sezone

Limitirana kolekcija torbica, koju potpisuje omiljeni hrvatski dizajner Ivica Skoko u suradnji s brandom Perwoll i ove sezone naći će se u ormaru svake trendseterice.

Ljubav između žene i njezine torbice jedna je od najpoznatijih ljubavnih priča, a da su ove mini priručne torbice s potpisom poznatog dizajnera nezaobilazan komad ove sezone, pokazala je popularna pjevačica, Zsa Zsa, koja se prvi put našla u ulozi modela. Upravo je ona prva isprobala najveći proljetni hit, modni dodatak koji začini svaku kombinaciju i pokazala da se osim pjevanja, sjajno snalazi i u modnim vodama.

Izrađene od brušene kože, materijala koji je hit već sezonama, torbice dolaze u nekoliko kombinacija boja s privjeskom od ukrasnih resica u nijansama koje slave proljeće i razigrane outfite. Koliko god ih imala u garderobi, rijetko koja žena može odoljeti novoj torbici, a ove limitiranog izdanja koje dolaze sa stranama u dvije različite boje, savršeno će odgovoriti na potrebe svake žene, neovisno o tome voli li ona klasične nijanse kao što su siva, smeđa i bež ili je pak sklona svoju kombinaciju začiniti crvenom, zelenom ili modro plavom. U kreacijama dizajnera, Zsa Zsa je najbolje pokazala kako dvostrane mini torbice mogu postati suputnik i u večernjem izlasku i u šetnji na vrućini gradskog asfalta pa čak i u posebnim prigodama. Mlada pjevačica već je nosila Skokine kreacije na crvenom tepihu, a ove sezone na Bipa FASHION.HR-u bila je i dio modne revije Ivice Skoke jer je njezin glazbeni nastup pratio manekenke na pisti. Pjevačica prepoznatljivog glasa, koja je na glazbenu scenu donijela pravo osvježenje i novi zvuk, i na modnom snimanju se odlično snašla te su fotografije zabilježile njezinu zarazno veselu energiju.Pročitajte


<
Jolie preporuka