Kako izgledati stylish na +35? I to je moguće, a tu su i primjeri lookova

Čini se kao nemoguća misija, ali...

Temperature su diljem zemlje iznimno visoke, a liječnici upozoravaju da izlazak nakon 10 ujutro i prije 17 sati nije preporučljiv. Savjetuje nam se i da pijemo puno vode, jedemo osvježavajuće salate i općenito odmaramo u hladu koliko možemo, no što kada morate izaći iz stana i obavljati zadatke u gradu?

Iako se može činiti kao nemoguća misija znati što obući, a da se apsolutno ne preznojite već u prvih pet minuta, postoje odjevne kombinacije koje jamče prozračnost, lakoću pokreta i koži daju da diše. Izdvojili smo neke od njih te vam pripremili i Instagram inspiraciju sličnih lookova koje su kreirale influencerice.

Pareo suknja i košulja

Pareo ne mora biti rezerviran samo za plažu – baš suprotno. Iako ga tradicionalno vežemo uz beach lookove, ovaj odjevni komad možete pretvoriti i u elegantnu suknju uz odgovarajući top ili boho lanenu košulju. Uz sandale i slamnati šešir, ovaj outfit bit će jako chic čak i ako se nalazite na gradskom asfaltu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Füsun Lindner (@fusunlindner)

Prozračna haljina 

Ovdje ne moramo ništa puno objašnjavati – lijepe, prozračne ljetne haljine uvijek su nam najdraža opcija tijekom velikih vrućina. Omogućavaju vam da koža diše, da se lagano krećete te da na sebi nemate 5 komada odjeće već samo jedan – što vam više tijekom ljeta treba?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emily James (@itsemilyjames)

Šorc i lagana bluza

Bilo da se radi o laneninom ili traper šorcu, s ovim odjevnim komadom ne možete pogriješiti. U kombinaciji s običnim T-shirtom ili pak s romantičnom bluzicom svake će kratke hlačice zasjati, a dobro je da ih ovisno o ostatku outfita možete nositi i na kavu s frendicama i u ured.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cassandremood (@cassandremood)

Široka suknja 

Obožavamo odjeću koja nam jamči maksimalnu udobnost, a prozračne midi ili maxi suknje čine upravo to. Ugodne, lagane i napravljene od ljetnih materijala, u njima ćete se osjećati kao da ne nosite ništa – što je osjećaj koji tijekom visokih temperatura svakako želimo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Edurne Alba & Prada (@rebelattitude)

Stylish kombinezon

Za kraj su tu i trendi kombinezoni. Kombinezon je, slično kao i lijepa haljina, odličan modni ulov jer sam za sebe čini cijeli outfit, a trenutno ih možete pronaći za sve prigode i u raznim stilovima – od casual lanenih, pa sve do svečanih satiniranih.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Füsun Lindner (@fusunlindner)

ModaStreetstyleKako izgledati stylish na +35? I to je moguće, a tu su...

Osvježavajuća panna cotta by Jamie Oliver: Idealan desert za uvod u ljeto

Panna cotta je tradicionalni talijanski desert od slatkog vrhnja, a koji je posebno omiljena poslastica tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Brza i laka priprema, osvježavajući,...

Naša poznata modna stilistica Ivana Pavić priprema proljetno izdanje radionice Stilska jednadžba

Kroz uslugu online stilističkog savjetovanja “Virtual Stylist” razbila je stigmu kako su modni stilisti rezervirani samo za povlaštene i ponudila uslugu koja pred vas servira gotove...

Svjetsku popularnost stekli inovativnim optičkim materijalima. U Zagrebu napokon FLEYE Copenhagen

FLEYE Copenhagen, vodeći nišni brend u optičkoj industriji stigao je u zagrebački Opto Centar. Inovativne jednogodišnje kolekcije, kreirane jedinstvenim kombinacijama hipoalergenih materijala, više od...

Facebook

99,687FanovaLajkaj

instagram