Pogađate li o kojoj se kombinaciji radi?
Možda vam je ime Dominique Ansel poznato po desertu “cronut” koji je već odavno osvojio ljubitelje krafni i kroasana i koji je ovom slavnom slastičaru priskrbio svjetsku slavu. Sada je Dominique odlučio kombinirati dvije poslastice koje ljeti posebno obožavamo – lubenicu i sladoled.
Njegova slastičarnica odgovorna je za kreaciju koja uključuje “soft serve” sladoled (kremozni sladoled) od lubenice koji je poslužen u pravoj kriški lubenice te ukrašen komadićima čokolade koji podsjećaju na sjemenke lubenice. Plus, uz ovaj desert dolazi i soljenka koja će lubenici podariti neki novi i intenzivniji okus!
Loša je vijest da je ova slatka kreacija dostupna samo u Tokyju i New Yorku gdje Ansel ima svoje slastičarnice, ali neka vas inspirira da u svoju lubenicu ubacite sladoled i pronađete jedan novi način za rashladiti se tijekom vrućih ljetnih dana…
Ako volite lubenicu, ovdje pronađite recept za najjednostavniji osvježavajući sladoled!